Lediga tjänster

Vi växer kontinuerligt och är intresserade av att knyta till oss kompetent personal som vill vara med på vår resa. Finns det inget ledigt jobb just nu tar vi gärna emot din intresseanmälan innehållande CV och personligt brev till ansokan@mouldex.se.

TEKNIKER

Läs mer

Mouldex Plast AB är ett företag i Vä, Kristianstad, som formsprutar plastdetaljer i robotiserade formsprutningsmaskiner.

Företagets mål är att bli en av de allra bästa inom formsprutning i Norden. Beslutsvägarna är korta och bolagets service- och kompetensnivå hög.

Mouldex omsätter ca 90 miljoner och har ca 45 anställda. Läs gärna mer på www.mouldex.se.

Är du sugen på en teknisk utmaning i en dynamisk miljö med hög kompetens hos en högt rankad formsprutningsleverantör?

Mouldex Plast AB växer och vi söker därför till en nyinrättad tjänst som Tekniker i syfte att utöka vår kapacitet och minska vår sårbarhet inom ett för oss viktigt strategiskt område.

Tillsammans med våra kunder och säljare säkerställer vår tekniska projektavdelning att processen kring verktygsutformning, val av verktygsleverantör, projektplaner, teknisk dokumentation och resultatet av utfallsprover uppfyller kundens och bolagets mål inom kvalitet, tid och kostnad. När vi tar fram nya verktyg eller genomför verktygsändringar omfattar det hela processen från förfrågan till att utfallsprover godkänts av kunden och projektet lämnats över till produktion.

Vi söker dig som har en god teknisk förståelse med ambitionen att bli en drivande och duktig projektledare för bolagets tekniskt avancerade verktygsprojekt. Du känner dig motiverad att ta ett tekniskt ansvar i våra projekt där du med din bakgrund och kompetens kan analysera och driva tekniska frågeställningar och problemlösningar. Du är noggrann, tydlig och kan hålla flera bollar i luften samtidigt.

Som Tekniker hos Mouldex Plast AB kommer du utöver din medverkan i verktygsprojekten även att internt stötta produktionen med felsökning och problemlösning av teknisk karaktär. Du kommer att ingå i vår tekniska projektavdelning tillsammans med vår nuvarande Projektansvarige. Ditt arbetsområde kommer av naturliga skäl att vara brett och du kommer bland annat att arbeta med följande:

* Medverka med teknisk expertis i kundmöten
* Tekniska diskussioner med kund och materialleverantörer
* Verktygsinköp
* Teknisk support internt och externt
* Tekniska utredningar (t.ex. Mould flow och FEM-analyser)
* Medverka vid framtagandet av kalkyler och offerter
* Projektledning verktygsprojekt och verktygsjusteringar
* Granska och godkänna verktygskonstruktioner
* Hålla tidplaner uppdaterade, bevaka projekt-aktiviteter/status
* Medverka vid framtagning av prototyper/fixturer .

Kravprofil

* Teknisk utbildning
* Erfarenhet och intresse inom teknikområdet
* Erfarenhet inom tillverkande industri
* God datorvana
* CAD-erfarenhet, antingen från arbetslivet eller genom utbildning
* Kunnig inom ritningsläsning
* God svenska och engelska i tal och skrift

Önskvärda erfarenheter

* Formsprutning / Polymera material
* Verktygsframtagning
* Projektledning
* Tekniska diskussioner med kunder och leverantörer
* Ekonomi/kalkyler/offerter

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker någon som är lojal, ambitiös, drivande, noggrann samt strukturerad.

Ansökan görs genom att skicka personligt brev och CV till ansokan@mouldex.se

Ange ‘TEKNIKER‘ i ämnesraden på e-postmeddelandet.

Sista ansökningsdag är 2018-02-25.