Referenser

Mouldex formsprutar plastdetaljer till välkända nordiska industri- och designföretag.

Några av våra kundreferenser:

Mouldex AB har varit leverantör till Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB av formsprutad plast sedan 90-talet. Såväl i utvecklingsprojekt som i löpande serieproduktion är Mouldex prestationer mycket uppskattade. Flexibilitet, teknisk kompetens, kvalitet och leveransförmåga är områden som vi värderar högt i vårt samarbete med Mouldex.

Strategiskt inköp
Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Mouldex har formsprutat och monterat utrustningsväskor sedan 90-talet till Trimble med hög entusiasm och gediget engagemang. Produkterna håller hög kvalité och deras servicenivå och logistiksupport är imponerande.

Mats Gullberg
Purchasing & SQA Manager
Trimble Geospatial Division

Mouldex har varit en konkurrenskraftig leverantör till FLOKK sedan många år tillbaka. Mitt intryck av de som leverantör är väldigt positivt och de arbetar löpande och effektivt med ständiga förbättringar. Mouldex operationella prestanda är på en hög nivå, de har hög leveranssäkerhet samt håller kunden i centrum på ett bra sätt.

Tobias Wärn
Manager Category Management, Procurement
FLOKK

Mouldex er ny leverandør til Fora Form av formstøypt plast og erfaringene så langt er meget positive. Mouldex innehar høy kompetanse og leverer høy kvalitet og god logistikksupport.

Agnar Vatne
Supply Chain Manager
FORA FORM AS

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer